Peka ili pašticada, to je pitanje. Zašto ne oboje? Ili malo bifteka, savršeno pečenog. S par zrna soli i kapi ulja. Ako je sezona i prilika svi će rado usrknuti kojeg škampa na buzaru. I kušati komadić punjene lignje uz čašu dobrog vina.

  • Pečena hobotnica "pod pekom"
  • Teleći medaljoni u umaku od gljiva
  • Teleći medaljoni u gorgonzoli
  • Teleći medaljoni u umaku od pršuta i kadulje
  • Teletina "pod pekom"
  • Teletina na žaru
  • Rolana teleća pečena prsa
  • Pohana teleća prsa s pršutom i sirom
  • Teleći ražnjići s povrćem na žaru
  • Cordon blue od teletine
  • Biftek u vinu sa njokima
  • Biftek u umaku od zelenog papra
  • Biftek mignoni
  • Dalmatinska pašticada sa njocima
  • Sote Stroganoff
  • Punjeni kosani odresci
  • Mesne okruglice sa sirom
  • Rolada od mljevenog mesa
  • Punjeni svinjski file
  • Punjeni lungić u umaku od gljiva
  • Pureći medaljoni u umaku od gljiva
  • Pureći medaljoni na žaru sa sirom
  • Pureći file u umaku
  • Pohana pureća prsa s pršutom i sirom
  • Puretina na žaru
  • Pureći ražnjići s povrćem na žaru
  • Punjena pureća rolada
  • Pileći file u umaku
  • Piletina u gorgonzoli
  • Pileći medaljoni sa šampinjonima
  • Piletina na žaru
  • Pileći ražnjići s povrćem na žaru
  • Piletina orly
  • Pohana pileća prsa s pršutom i sirom
  • Musaka
  • Pečena hobotnica "pod pekom"
  • Odrezak tune u umaku od rajčice
  • Oslić u umaku od rajčica
  • Oslić na bečki i pariški
  • Punjene lignje
  • Pržene lignje
  • File brancina na žaru
  • File podlanice na žaru
  • File sabljarke na žaru
  • Bakalar na bijelo
  • Bakalar zapečeni
  • Brudet od bakalara
  • Škampi na buzaru